Як розібрати курку на частини?
Покладіть тушку на обробну дошку, повернувши до себе задньою частиною. Трохи відтягніть одну ніжку та проведіть ножем, відділяючи її від філе. Якщо хочете отримати чвертку, робіть надріз під кутом приблизно 45%, захоплюючи усю задню частину разом із гомілкою.
Де в курки філе?
Куряче філе — це кулінарний продукт, отриманий з тушки свійської курки. Воно без кістки та без шкірки і може бути зрізаним з грудки, стегна, гомілки. Зазвичай курячим філе називається м'ясо, що відділене від грудки.
Як розділити курку на бульйон?
Необхідно зрізати м'якоть з кістки невеликим гострим ножем, відгинаючи філе в сторону. Зняти шкіру. Виконати операцію з другою половиною грудини. Спинку можна залишити для бульйону цілком, а можна розрізати на дві частини під ребрами, відрізати шию.
Як правильно обробити курку інструкція з фото, відео
Як правильно обробити курку: інструкція з фото, відео. Секрети правильної і швидкої оброблення курки: відео та фото. Порядок оброблення курки. без відходів. На порційні шматки. Фотогалерея …