Як називаються картки розсадження гостей?

Кувертні картки розташовують на столі поруч із приладом кожного з гостей відповідно до плану розсадки. Гостю може видаватися картка-Пам'ятка зі схемою розташування столів і вказівкою на його стіл.

Щоб скласти план розсадки, перелік гостей треба проаналізувати. Склади таблицю, в якій перший стовпець ім'я гостя; другий стовпець – спорідненість/відносини/приналежність до сім'ї: наприклад, друг нареченого або сестра нареченої; у третьому вкажи вікову категорію. Після цього починай розподіляти гостей по столах.

Найпочеснішим вважається місце, розташоване праворуч від господаря/господарки, наступне за значенням – ліворуч. Чим далі розташоване місце від господаря/господині, тим менш воно почесне. При розсадженні за столом чергування чоловіків і жінок обов'язково. Гостей за столом слід розсаджувати з огляду на спільність їхніх інтересів.

Для впорядкування великої кількості гостей, краще вказати ім'я та прізвище. При невеликій кількості запрошених можна вказати лише ім'я та ступінь спорідненості, наприклад, «дядько Сашко», «бабуся Галя». При небагатолюдному весіллі розсадові картки можна доповнити фотографією гостя. Похожі

Related Post

Звідки з’являються домашні клопиЗвідки з’являються домашні клопи

Не так часто клопи паразитують на тваринах, переважно вони потрапляють у квартиру з інших приміщень, які заражені комахами. Завдяки будові тіла, клопи з легкістю пролазять до інших квартир через найменші

Рябчик імператорський: догляд, вирощування та особливості домашнього утриманняРябчик імператорський: догляд, вирощування та особливості домашнього утримання

Зміст:1 Основні відомості про рябчика імператорського2 Походження та опис3 Догляд за рябчиком імператорським4 Вирощування на домашньому господарстві5 Особливості утримання рябчика імператорського6 Питання та відповіді Рябчик імператорський – неймовірно прекрасна пташка,

Чим відрізняється шрот від макухи рапсовоїЧим відрізняється шрот від макухи рапсової

Яка різниця між макухою і шротом? 1️⃣ У чому різниця між макухою та шротом? Макуха залишається в результаті пресування рослинної сировини, а шрот – після його екстракції. Перший відрізняється високим