Такі розсоли називають заливальними. Концентрація розсолу залежить від виду та сорту м'яса, тривалості соління, температури, характеру наступного оброблення солених м'ясних продуктів, режиму зберігання готових виробів.
Як зробити розсіл для маринування м’яса?
Схожий, але в той же час трохи інший спосіб маринування передбачає використання розсолу. Він робиться на основі кухонної солі і води, які беруться в співвідношенні близько 1/4 склянки на літр, і спецій за смаком.
Що потрібно для маринування м’яса?
Інгредієнти на 1 кілограм м'яса:
- оливкова олія – 7 ст. л.;
- гірчиця – 2 ч. л.;
- мед – 2 ч. л.;
- чорний мелений перець – 1 ч. л.;
- паприка – 1 ч. л.;
- базилік – 1 ч. л.;
- cіль – 2 ч. л.
Скільки потрібно селітри на 1 кг м’яса?
Ще один варіант приготування солонини передбачає суміш для засолювання, в яку з розрахунку на 1 кілограм м'яса увійдуть: 70 грамів солі, 1 грам цукру і 1 грам харчової селітри. М'ясо потрібно натерти приготовленою сумішшю.
Найкращий рецепт м’ясного розсолу – готуйте його …
Ми представляємо, як зробити найкращий розсіл для м’яса самостійно. Ми радимо найбільш оптимальний склад розсолу та представляємо, як поетапно вилікувати …