Як зробити смачний чай?
Покрокова інструкція
- Закип'ятіть свіжу воду. …
- Попередньо потрібно розігріти чайник і чашки.
- Закип'ятіть воду до 100. …
- Залийте чайні листочки кип'яченою водою оптимальної температури. …
- Почекайте поки чай настоїться.
- Налийте напій в чашку, використовуючи при цьому ситечко і подавайте на стіл.
Що буде якщо пити чай кожен день?
Якщо регулярно запивати їжу чаєм, можна "догратися" до дефіциту заліза, через що може погіршитися стан волосся, шкіри, можливе виникнення млявості і навіть анемії (недокрів'я). За словами експертів, щоб чай не нашкодив, найкраще його пити мінімум через 20 хв після їжі.
Як робити заварний чай?
Щоб чай не був занадто міцним або несмачним, дотримуйтеся орієнтиру – на 200 мл води близько 2 г чаю, приблизно 1 чайна ложка чаю на чашку. Час заварювання також важливий. Слід орієнтуватися на рекомендації, розміщені виробником на упаковці. Чорний чай зазвичай заварюють близько 4-5 хвилин, зелений можна вдвічі довше.
Як правильно заварювати чай – найкращі способи …
Наступний рецепт допоможе дізнатися, як правильно заварювати чай масала, який є традиційним напоєм в Індії і користується популярністю у гурманів і справжніх поціновувачів чайного напою в усьому світі. Незмінними прянощами, що додаються в напій, є імбирний корінь і кардамон. Решта …