Для цього потрібно просто нарізати половинку цибулини уздовж. Після цього у вас вийдуть своєрідне цибулине пір'ячко. На відміну від попередньої нарізки, яка залишає більше аромат цибулі, пір'я чудово впорається, якщо потрібно залишити структуру цибулі у страві.
Як правильно нарізати цибулю?
Чи можна нарізати цибулю без сліз Зніміть з охолодженої цибулі шкірку. Змочіть ніж дуже холодною водою. Розріжте цибулю навпіл і відразу покладіть половинки на обробну дошку зрізами донизу. Нарізайте половинки півкільцями та тримайте їх разом, щоб розрізи не відкривалися.
Як правильно смажити цибулю?
Для однієї головки використовуйте приблизно 2-2,5 столових ложки олії. Олію, коли смажите цибулю, варто брати рафіновану рослинну, попередньо добре його розігрівши – це необхідно, якщо хочете отримати хрусткий овоч. Смажити цибулю до золотистої скоринки потрібно п'ять-сім хвилин, увесь час помішуючи.
Скільки треба смажити цибулю?
На сковороду вилити олію, включити середній вогонь і нагрівати олію 5 хвилин. Викласти цибулю в сковорідку. Постійно помішувати, поки вона не стане золотистою. Смажити цибулю потрібно приблизно 10 хвилин. Кеш
Як правильно нарізати цибулю – експертні поради від шеф …
Як правильно нарізати цибулю методом брюнуа – поради Ярославського. Як нарізати цибулю на суп – покрокова інструкція. Як нарізати цибулю кубиком – рецепт.