Що можна приготувати з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму. Кеш
Що можна приготувати з кабачків на вечерю?
Розповідаємо, що приготувати з кабачків на вечерю швидко і з доступних продуктів.
- Фріттата з кабачками
- Піца з кабачків
- Суп-пюре з кабачків
- Мариновані кабачки
- Котлети з кабачків і курки без борошна
- Закусочний торт з кабачків
- Мафіни з кабачків
Як Пожарити смачно кабачок?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Кабачки на зиму — 55 рецептів приготування, …
Спочатку потрібно підготувати банки — ретельно вимити. На дно банок викладається зелень, спеції, можна також петрушку, листочки смородини. Кабачки миють і ріжуть, розкладають по банках, заливають розсолом (вода, сіль, цукор, оцет) і накривають кришками. Банки з кабачками стерилізують близько 10 хвилин, а потім закочують.