Як правильно засмажити червону рибу?
Покрокове приготування
- Крок 1: Як посмажити червону рибу на пательні? …
- Крок 2: Зубчик часнику очистіть та роздавіть плоскою стороною ножа. …
- Крок 3: Замаринуйте рибу. …
- Крок 4: Через годину суху сковороду розігрійте на сильному вогні. …
- Крок 5: Переверніть шматочки риби на інший бік і обсмажуйте ще чотири хвилини.
Збережена копія
Як смачно подати солону червону рибу?
Добре поєднуються з рибою скибочки солоного або свіжого огірка, листя салату або пекінської капусти, кільця цибулі-порею. А рулетики я роблю так — загортаю в тонкий пласт риби сирний сир, прикрашаю часточкою лимона, протикаю шпажкою. А трояндочки, до речі, зручно подавати у тарталетках.