Заливаю приготованим розчином солі, цукру і води Зверху на яблука викладають тарілку, а на неї банку з водою Під таким гнітом яблучка залишають на 4 дні Знімають пінку і закривають відерце або бочку кришкою
Як приготувати мочені яблука?
– 3,5 кг ягід горобини (не пензлем, а очищених ягід), – розсіл (води – 12 літрів, цукру – 250-300 г, солі великої – 180 г). Приготувавши гарячу воду, розчиняють в ній цукор з сіллю, студії. Чисті яблука і горобину викладають в бочку, заливають холодним розсолом, притискають кришкою з вантажем. Кеш
Як на квасити яблука у відрі?
Цукор та сіль розчинити у відрі холодної води. Яблука та листочки смородини ретельно помити. Викласти яблука у ємкість, пересипаючи їх листочками смородини. Залити розсолом та залишити на 3 тижні кваситись.
Який сорт яблук можна квасити?
Для квашення найкраще підходять зимові й деякі сорти осінніх яблук зі щільним м'якушем.
Як правильно зберігати яблука в домашніх умовах, щоб вони …
Як потрібно зберігати яблука в домашніх умовах, поділилася блогерка Марі Гант. Насамперед краще обирати сорти з тривалим терміном зберігання.