Як маринувати гірчицю

Як замаринувати курку з гірчицею?

В окремій ємності змішуємо майонез, гірчицю, сіль, рослинну олію і пропущений через прес часник. Отриманим маринадом щедро змащуємо курку зовні та зсередини. Потім птицю загортаємо в харчову плівку чи пакет і відправляємо маринуватися в холодильник на ніч.

Чому Гірчиця Діжонська?

Використання в кулінарії Діжонська гірчиця уживається з м'ясними стравами як самостійна приправа або в складі соусів. Термін «діжонська» в назві страви позначає, що вона або соус до нього були приготовлено з використанням діжонської гірчиці.

Яка Діжонська гірчиця?

Діжонська гірчиця має жовтий колір, однорідну консистенцію і насичений смак. Вона чудово пасує до страв із м'яса та риби, а також є гарною складовою соусів і маринадів.

Як приготувати гірчицю в домашніх умовах: три простих рецепти
Після того, як ви прогріли гірчицю – відправте її на ніч у тепле місце, а зранку додайте 2 столові ложки оливкової олії – і можна приправляти нею страви.

Related Post

Правила розведення препарату Поліоксидоній 6 мг: інструкція від професіоналівПравила розведення препарату Поліоксидоній 6 мг: інструкція від професіоналів

Зміст:1 Правила розведення препарату Поліоксидоній 6 мг2 Що таке препарат Поліоксидоній 6 мг?3 Інструкція від професіоналів щодо розведення препарату4 Поради використання препарату Поліоксидоній 6 мг Поліоксидоній 6 мг – це

Чому домашній сир розсипаєтьсяЧому домашній сир розсипається

Що зробити щоб сирники не розсипались? Сирники розвалюються, коли у них занадто багато цукру. Їх можна зробити менш солодкими, але полити медом або варенням при подачі. Формуйте сирні шайбочки із