Як замаринувати курку з гірчицею?
В окремій ємності змішуємо майонез, гірчицю, сіль, рослинну олію і пропущений через прес часник. Отриманим маринадом щедро змащуємо курку зовні та зсередини. Потім птицю загортаємо в харчову плівку чи пакет і відправляємо маринуватися в холодильник на ніч.
Чому Гірчиця Діжонська?
Використання в кулінарії Діжонська гірчиця уживається з м'ясними стравами як самостійна приправа або в складі соусів. Термін «діжонська» в назві страви позначає, що вона або соус до нього були приготовлено з використанням діжонської гірчиці.
Яка Діжонська гірчиця?
Діжонська гірчиця має жовтий колір, однорідну консистенцію і насичений смак. Вона чудово пасує до страв із м'яса та риби, а також є гарною складовою соусів і маринадів.
Як приготувати гірчицю в домашніх умовах: три простих рецепти
Після того, як ви прогріли гірчицю – відправте її на ніч у тепле місце, а зранку додайте 2 столові ложки оливкової олії – і можна приправляти нею страви.