Як краще розмножувати полуницю вусами чи розподілом куща

ВАЖЛИВО: При розмноженні полуниці діленням куща, якщо розмножувати незабаром після збору врожаю, ви отримаєте пристойний урожай з пересадженого куща вже на наступне літо. При розмноженні вусами такого результату досягти на наступний рік неможливо.

Що робити з вусами полуниці?

Практика показує, що вуса на квітучих рослинах полуниці, по можливості, треба видаляти. Залишають їх тільки за бажання розмножити врожайні кущі. Можна залишити пару, але на кожному вусі залишають по одній розетці.

Як правильно розмножувати полуницю вусами?

На материнському кущі залишають не більше 5 пагонів, кожен з яких обривають після утворення 3 розеток. Слід використовувати найбільші вуса, решту потрібно видалити, щоб вони не послаблювали рослину. Коли на вусах з'являться коріння, їх присипають вологим ґрунтом, не відокремлюючи від материнської рослини.

Який спосіб розмноження у полуниці?

Для розмноження полуниці беруть липневі вуса. Вони самі міцні, добре сформовані, до зими встигнуть утворити потужну кореневу систему і закласти багато квіткових нирок. З однієї рослини отримують до 15 усов.

Посадка і пересадка полуниці влітку, восени вусами, розподілом …

Related Post

Від грибка нігтів: ефективні методи лікування та народна мудрість.Від грибка нігтів: ефективні методи лікування та народна мудрість.

Грибок нігтів – це поширена проблема, з якою багато людей стикаються. Він може викликати дискомфорт та неприємні наслідки, якщо не лікувати його вчасно. Але питання в тому, що справді допомагає

Як відбувається ознайомлення з батьками?Як відбувається ознайомлення з батьками?

– зібрати необхідну інформацію про батьках нареченої – щоб знати, як і про що говорити; – підготувати невеликі подарунки – з порожніми руками у гості не ходять. Традиційний підхід –

Що можна при ерозивному гастриті їстиЩо можна при ерозивному гастриті їсти

Що категорично не можна їсти при гастриті? Дієта при гастриті виключає спеції, приправи, м'ясні та рибні консерви, соління. Також необхідно зменшити вживання твердого сиру, виробів із листкового та здобного тіста.