Як консервувати виноградний сік у домашніх умовах

Як вичавити сік з винограду в домашніх умовах?

Вимиті грона винограду покласти в каструлю, залити трішки води /10-15 см від дна/, накрити кришкою і увімкнути повільний вогонь. Дерев'яною ложкою перевертати час від часу. Після того як основна маса ягід віддасть сік, процідити сік через друшлаг чи марлю. Добре віджати жмих.

Скільки Кипятити виноградний сік?

Виноградний сік на зиму Виноград промити, прибрати зіпсовані ягоди. Кілька разів віджати сік через соковижималку. Сік через сито перелити в каструлю. Довести до кипіння і варити 5 хвилин.

Як розводити виноградний сік?

Принадність домашнього виноградного соку в тому, що він приносить неймовірну користь організму, й до того ж, буде солодким навіть без додавання цукру! Якщо у вас вийшов міцний концентрат, то це ще краще! Адже тоді сік можна розвести з водою в пропорції 1: 1, або 2: 1, і кількість напою збільшиться в два рази! Кеш

Виноградний сік в домашніх умовах, простий, рецепт, на зиму …
Вишня у власному соку (на зиму)

Related Post

Козяче молоко переробкаКозяче молоко переробка

Що буде якщо пити козяче молоко? У козячому молоці міститься імуноглобулін, який підвищує імунітет, лізоцим, який володіє ранозагоювальними властивостями. В молоці кіз міститься велика кількість ненасичених кислот, які підвищують стійкість

Як правильно посадити на городі огіркиЯк правильно посадити на городі огірки

Для садіння роблять борозни завглибшки 2-4 сантиметри на відстані 70 сантиметрів одна від одної. Борозни зволожують, кладуть насіння на відстані 5-10 сантиметрів. Після чого присипають ґрунтом і поливають. Вздовж грядки

Редька олійна як добривоРедька олійна як добриво

Редька олійна більше використовується як кормова культура, яка забезпечує високий врожай зеленої маси – 300-700 ц/га. Укісна стиглість її настає через 45-50 днів, насіння достигає через 90-105 днів після сівби.