Як маринувати червоний гострий перець?
Якщо ви хочете замаринувати перці шматочками, наріжте їх брусочками по 2-3 см, за бажанням очистьте від насіння. Простерилізуйте банки, викладіть у них перець і залийте оцтом. Закрутіть банки стерилізованими кришками та зберігайте в прохолодному місці. Готувати – це просто! Кеш
Що можна зробити з гострого перцю?
З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.
Як зменшити гостроту перцю?
Зменшити гостроту можна додаванням до страви цукру або меду. Так само зменшать гостроту лимонний сік, оливкова олія, вершкове масло. Проте потрібно мати на увазі, що всі ці способи впливають на смак страви.
Консервований гострий перець в домашніх умовах: смачні …
Смак консервованої закуски з гіркого чилі багато в чому залежить від правильності вибору стручків. Ось кілька порад щодо …