Як збити вершки до густоти?
Збивати потрібно під кутом 90 градусів. Починайте збивати на невеликій швидкості. Потім збільште її. Ще можна додати до вершків трохи лимонного соку, він сприяє кращому збиванню. Кеш
Що робити якщо не збиваються вершки?
Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри і 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких обертах і даємо постояти хвилин 10 – 15. Потім збиваємо вершкову масу.
Що зробити з вершків 33?
Вершки жирністю 33% використовують як у солодких, так і в солоних рецептах. Їх додають у напої, десерти, соуси, супи, супи-пюре, картопляне пюре, каші, запіканки, тісто, омлети, начинки, паштети. Ці вершки збивають у легкий крем для десертів, тортів та іншої випічки, кави та коктейлів.
Збиті вершки рецепт в домашніх умовах як зробити з рідких …
Як приготувати крем зі збитих вершків (рецепт з покроковими фото) Які вершки вибрати для крему? Пармалат 35%; Фірма Петмол 33%; Як приготувати «Збиті …