Як згустити варення з малини?
Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи — варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється.
Як правильно робити варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С. КешСхожі
Як правильно варити варення з малини?
Варення з малини
- Засипати малину цукром, чергуючи: склянка малини – склянка цукру. Залишити на 3-4 години до появи соку.
- Сік злити у велику каструлю. Варити 10-15 хвилин. …
- У сироп додати малину, перемішати, довести до кипіння. Зняти піну й варити 15 хвилин.
- Готове гаряче малинове варення перелити в стерилізовані банки.
Кеш
Варення з картоплі: основні тонкощі рецепту, про які важливо …
Варення – смачні і ароматні ласощі, які можна приготувати з різних фруктів і ягід.При цьому важливо зберегти смак продукту, його корисні якості та не зіпсувати ємність для приготування.