Як правильно приготувати рис з овочами?
Рис добре промити. Викласти його в каструлю з м'ясом і овочами, зверху покласти помідори. Довести до кипіння. Варити на повільному вогні, поки зовсім не залишиться рідини, приблизно 20 хвилин.
Скільки часу треба готувати плов?
Рис промити, викласти на свинину. Якщо потрібно – залити водою (вона повинна покривати рис на 2-2.5 см). Накрити кришкою, поставити мінімальний вогонь і готувати плов 40-45 хвилин.
Що добавляють в плов?
· Приправа для плову з яловичиною – пажитник, сумах, орегано, майоран, чебрець, куркума. · Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, сумах. · Приправа для плову з куркою – петрушка, кмин, часник, сумах, каррі, хмелі-сунелі, чорний перець горошком.
Плов – рецепт плову покроково – УНІАН