Скільки часу варити зелену квасолю?
співвідношення води і квасолі при варінні її в мультиварці не змінюється (1: 3); вариться квасоля в режимі “Тушкування” (спочатку таймер потрібно поставити на 1 годину, якщо квасоля не звариться за цей час, то потрібно продовжити варіння ще на 20-30 хвилин).
Як правильно приготувати квасолю?
Після замочування квасолю необхідно промити, перекласти в каструлю, залити водою та варити на середньому вогні 30-35 хвилин. Сіль додайте на початку варіння. Якщо додати цукор, щоб зробити квасолю більш солодкою, цей інгредієнт збільшить час приготування. Загалом час варіння залежатиме від обраного сорту квасолі.
Скільки годин потрібно замочувати квасолю перед варіння?
Квасолю можна залити холодною водою, у пропорції один до п'яти. Для такого замочування потрібний час — від 12 годин до доби.
Зелений коктейль з квасолею – рецепт від домашніх кухарів
Детальний опис – Зелений коктейль з квасолею. ділюся оригінальним, але простим рецептом зеленого коктейлю з квасолею! Виходить дуже корисний і незвичайний на смак напій, який можна пити з метою схуднення, очищення …