Як правильно сушити пастилу в духовці?
Взяти блендер і подрібнити ягоди з цукром в пюре. Деко застелити пергаментом і викласти на нього вишневе пюре. Сушити пастилу в духовці при 70-80°C 4-6 годин, потім остудити. Готову пастилу згорнути" трубочками" або нарізати смужками. Кеш
Чому тріскається пастила?
Головною причиною тріщин у пастилі є неправильне співвідношення інгредієнтів та недотримання рецептури приготування пастили. Кожен фрукт, що входить до складу пастили, залежно від свого виду та сорту, відрізняється за вмістом вологи, харчових волокон, та натуральних цукрів.
Скільки часу потрібно сушити пастилу?
Скільки сушити пастилу у сушарці Знадобляться 9-11 годин, залежно від рівня вологості в приміщенні, в якому стоїть електросушарка. Після закінчення часу потрібно перевіряти нижні поверхи, як сушиться пастила, якщо в пристрої стоїть більше ніж 10 поверхів. Якщо менше, все просохне рівномірно.
Як зробити пастилу в домашніх умовах: 4 рецепта приготування
Поверніть деко в духовку, продовжуйте готувати пастилу 2 години. Готову пастилу залишається нарізати брусками, обваляти їх у цукровій пудрі і остудити.