Як зробити ферментований чай в домашніх умовах?
Вдома підготовлені листя (пом'яті або перепущені через м'ясорубку) потрібно укласти в ємність, накрити вологою тканиною, злегка прикрити кришкою, і залишити, час від часу нюхаючи ферментують сировину. Ключовий момент – пік аромату. Кеш
Для чого ферментують чай?
Ферментація чаю – це процес, який допомагає отримати насичену терпку або легку ніжну заварку. Придбати чай будь-якого ступеня ферментації можна в чайному магазині «Dao».
Коли з’являються вишні?
Рослини бувають кущової (заввишки 1,5–2 м) і деревоподібної (3–10 м) форми. Час дозрівання смачних і корисних ягід розтягнутий — ранні й пізні сорти достигають із травня по серпень. Плоди розрізняють за величиною й інтенсивністю червоного забарвлення: від темно-бордового до яскраво-рожевого.
Чай из листьев вишни как ферментировать
Готовим листья вишни к ферментации. Первый метод. Ладонями скручиваем 8 — 10 листков, пока поверхность не приобретет темный оттенок. Толщина получается 1 — 2 см, а длина примерно 9 — 10 см …