Розігрійте духовку до 90° C. Загорніть авокадо в пергаментний папір, потім в алюмінієву фольгу і покладіть у форму для запікання. Поставте до духовки на 10 хвилин або доти, доки плід не дозріє, і перевіряйте його стан кожні 5 хвилин. Розгорніть авокадо і покладіть його до холодильника на кілька хвилин, перш ніж їсти.
Як дозріти авокадо в домашніх умовах?
Покладіть авокадо в миску та розмістіть її у сонячному місці на кухонному столі. Тепло від сонця допоможе авокадо швидше дозріти. Залежно від того, якого рівня стиглості було авокадо, коли ви його купили, це може тривати кілька днів. Щоб прискорити процес дозрівання, помістіть авокадо у паперовий пакет.
Що робити з незрілим авокадо?
У цьому випадку знадобиться фольга, духовка та незріле авокадо. Плід завертають у фольгу, кладуть у форму для запікання, розігрівають духовку до 200 градусів Цельсія і запікають 10 хвилин або трохи більше – залежно від ситуації. У духовці і фользі процес дозрівання значно прискориться, і м'якоть авокадо стане м'якшою.
Скільки часу дозріває авокадо?
Якщо у вас є спеціальний зіп-пакет, то можна помістити авокадо з будь-яким стиглим плодом туди. Покладіть пакет у тепле місце, не в холодильник. Особливість цього способу в тому, що на дозрівання знадобиться приблизно тиждень або трохи більше. Але після цього ви отримаєте м'який і стиглий плід. Кеш
Секрети дозрівання авокадо в домашніх умовах — Їжа — tsn.ua
Цей метод підходить, якщо потрібно одразу з’їсти авокадо або використати його в рецепті. Ви повинні знати, що цей метод також впливає на смак і текстуру авокадо. 1. Розігрійте духовку до 90° C. 2. Загорніть авокадо в пергаментний папір, потім в алюмінієву фольгу і покладіть у форму …