Оптимальний показник для будь-якої зелені – 0 ℃. За такої температури вона може лежати в холодильнику 2 тижні. Довше не рекомендується тримати зелень в холодильнику, через те, що вона буде втрачати корисні властивості. Можна зберігати зелень в холодильнику у вакуумному контейнері із якісного пластику.
Як зберегти зелень свіжою без холодильника?
Як зберегти зелень свіжою без холодильника Якщо вам потрібно зберегти свіжість ароматної зелені без холодильника, вам допоможуть поліетиленові пакетики. Збризніть пучки водою і покладіть кріп або петрушку в пакет. Після цього зав'яжіть його, але не "вичавлюйте" повітря. Кеш
Як правильно зберігати зелень на зиму?
Можна використовувати будь-яку зелень, її треба просто дрібно нарізати та змішати із сіллю у співвідношенні 1х1. Потім суміш пересипати в чисту банку та зберігати у холодильнику. Тут все дуже просто. Просто потрібно додати зелень у пляшку з оливковою олією та залишити настоятись на 4-6 тижнів.
Як тримати зелень?
Існує простий спосіб зберегти свіжість зелені на більш тривалий час — це використання води:
- Помити стебла і потримати їх трохи у холодній воді.
- Дати обсохнути, розклавши на рушник.
- Коли на зелені не залишиться ані краплі вологи, покласти її у харчовий контейнер.
- Щільно закрити кришкою і поставити у холодильник.
Кеш
Чотири способи зберегти зелень на зиму
Відстань між пучками має становити близько 7-10 см. На сушіння піде кілька днів. Якщо зелень висушена правильно, вона буде майже такого ж кольору, як і свіжа.