Як часто треба поливати синенькі

Як часто поливати баклажани в домашніх умовах?

Правильний полив баклажанів Баклажан — вологолюбна культура. Ґрунт під рослиною повинен бути завжди вологим, але без застою води. Найкраща вологість ґрунту — 80 %. Щоб цього домогтися, поливати баклажани потрібно не рідше 1-2 разів на тиждень, а за настання теплих днів — ще частіше — через день. Кеш

Як часто поливати баклажани після посадки?

Посадка й догляд баклажанами за Ґрунт: оптимальний – суглинок або супіщаний. Полив: першу декаду після висадки розсади в ґрунт – помірний до мізерного, з моменту формування зав'язей полив поступово збільшують. Підживлення: часті – один раз на 2-3 тижні. Перше підживлення – через 2-3 тижні після висадки в ґрунт. КешСхожі

Як поливати баклажани після висадки в ґрунт?

З перших днів посадки розсади поливати її не потрібно, слід кілька разів злегка розпушити верхній шар ґрунту. Проте глибокого розпушування варто уникати, не глибше ніж на 3-5 см. Через 7-10 днів після пересадки в ґрунт баклажани потрібно регулярно поливати раз на 6- 7 днів, але при цьому не перенасичуючи землю вологою.

Як часто треба поливати баклажани – інструкція для …
Як правильно поливати баклажани: поради. Коли на дворі сильна спека, то овочам треба пити 1 раз в 3-5 днів. Коли помірна погода – вистачить 1 раз у тиждень. Під час дощів – рослини поливають в …

Related Post

Як припинити друк на комп’ютері? Подробні пояснення та інструкціїЯк припинити друк на комп’ютері? Подробні пояснення та інструкції

Друк є однією з найбільш поширених функцій комп’ютера, яка є невід’ємною частиною багатьох робочих процесів і щоденної діяльності. Але час від часу можуть виникати ситуації, коли потрібно припинити друк на

Чому тархун не пахне тархуномЧому тархун не пахне тархуном

Чому не пахне тархун? Тархун не пахнет, потому что он "русский" Он очень редкий, из семян не вырастить, они стерильные. Можно только вегетативно размножить. Як правильно вирощувати тархун? Тархун зовсім

Чим геркулес відрізняється від вівсяних пластівцівЧим геркулес відрізняється від вівсяних пластівців

Геркулес – це вівсяні пластівці, з яких найчастіше більшість із нас готує кашу. Технологія підготовки продукту значно відрізняється від технології виробництва вівсяної крупи. Спочатку з зерен видаляються висівки, потім крупа