Ячмінна каша з якої рослини

Ячна крупа — органічна крупа, виготовлена з подрібнених ядер ячменю. Ячну крупу виготовляють практично без шліфування та полірування, таким чином в ній зберігаються практично всі корисні речовини, якими природа щедро наділила зерна ячменю.

Яку крупу виготовляють з ячменю?

Ячмінна крупаРедагувати Існує кілька різновидів: Перлова крупа (перлівка, перловка) — ціле зерно, яке пройшло первинне прокатування, з якого зняті, в основному, висівки. Використовується для каш, супів, начинок. Ячна крупа (ячка) — дрібно рубана (як манка) крупа.

Яка рослина перловка?

Перловку роблять з ячменю, одного з найдавніших рослин, що культивуються на Землі. Для тих, у кого ця крупа не є найулюбленішим продуктом, є багато приводів включити її до свого раціону.

Як правильно приготувати ячмінну кашу?

Крупу ретельно промити під проточною водою мінімум три рази. Залити крупу холодною водою і поставити на сильний вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і накрити каструлю кришкою. Варять ячну кашу 15 хвилин, помішувати необов'язково.

Ячмінна каша: характеристика і рецепти приготування
З зерна виходить перлова і ячна крупа, зелень рослини йде на виробництво силосу, сіна. На полях можна зустріти як ярий, так і озимий ячмінь.

Related Post

Що можна поливати холодною водою у садуЩо можна поливати холодною водою у саду

Деякі городники стверджують, що томати навіть краще поливати саме холодною водою, так як вони не люблять перегріву коренів. Поливають холодною водою і капусту. Точніше, не стільки поливають, скільки освіжають у

Чому закипає чайник? Усі можливі причини та вирішення проблемиЧому закипає чайник? Усі можливі причини та вирішення проблеми

Яким чином чайник перетворює холодну воду на киплячу пару? Кожен із нас, напевно, стикався із шипінням та кипінням води в чайнику. Але насправді за цим явищем ховається кілька факторів. Одним