Витягується розсада томатів після сходів, що робити

Занадто густі сходи слід прорідити — видалити слабкі або розсадити в окремі стаканчики. Якщо витягується вже підросла розсада помідорів, то необхідно пікірувати сіянці по індивідуальним стаканчикам, їх рекомендована величина 8х8 сантиметрів або 10х10. Субстрат для пікіровки слід використовувати відповідний для томатів.12 трав. 2019 р.

Що робити якщо розсада витягнули?

Що робити, якщо розсада витяглася Немає жодної проблеми в тому, щоб висадити розсаду, яка переросла, в ґрунт. Потрібно лише зробити лунки глибшими і помістити в них розсаду під гострим кутом, прикривши рослину ґрунтом до листових пластинок. Так рослини зможуть нормально сформуватися, розкритися і випрямитися. Кеш

Чому витягується помідори?

Причини витягування розсади томатів: – неправильно підібрані термін та щільність посадки рослин; – погане освітлення; – невідповідна температура; – неправильно підібраний режим поливу та підживлення.

Коли потрібно пікірувати розсаду помідорів?

Коли пікірувати помідори: найкращі терміни Пікірувати томати потрібно через 21 день після посіву. Тоді з'являються два – три справжні листки. Важливо розуміти, що точних вікових обмежень тут немає. Якщо на листі з'явилися пожовклі краї, відбувається загущення посадок, то помідори вже потрібно пікірувати.

розсада томатів витягнулася, що робити – Фермер

Related Post

Як зробити прошивку журналу: докладний посібникЯк зробити прошивку журналу: докладний посібник

В наш час ведення журналу та облік інформації є невід'ємною частиною роботи у різних сферах діяльності. Проте, з часом та зростанням обсягу інформації, звичні методи та інструменти стають обмеженими та

Куди поділися мешканці Мачу Пікчу?Куди поділися мешканці Мачу Пікчу?

Мешканці Мачу–Пікчу зникли після того, як у 1532 році на територію Імперії вторглися іспанські колонізатори. За однією з версій, це сталося тому, що Мачу–Пікчу залежав від столиці інків, що знаходилася

Пастернак як використовуватиПастернак як використовувати

У кулінарії найчастіше пастернак використовують для приготування супів та пюре. Але багато професійних шеф-кухарів запікають молоді коренеплоди, тушкують чи консервують. А листя рослини додають у страви з м'яса та риби.20