Як закрити вишні без стерилізації?
Вишня, консервована з коньяком Інгредієнти: 1 кг вишні, 200 мл коньяку, 300 мл води, 4 склянки цукру. Приготування: закип'яти воду з цукром, додати підготовлену вишню та проварити 10 хвилин. Викласти вишню до стерилізованих банок, а сироп змішати з коньяком і додати до ягід. Закатати і залишити в теплі на добу.
Як приготувати компот із вишень на зиму?
Коли вода закипіла, заливаємо вишні в банку крутим окропом. Потім кожну банку з компотом ми накриваємо простерилізованими кришками. І за допомогою закаточного ключа консервуємо наш компот. Консервований компот у банці нам потрібно акуратно збовтати, щоб розтанув цукор.
Як стерилізувати компот з вишень?
Вишню кладемо у 3літрову банку, зверху висипаємо цукор і заливаємо по вінця кип'яченою водою. Банку накриваємо кришкою і ставимо у каструлю для стерилізації компоту протягом 30 хвилин. Кеш
Компот из вишни без косточек – 7 рецептов на …
Компот из вишни предлагаем сделать без косточек. Обычно такого рода закатку на зиму готовят, как раз с косточками, для экономии времени. Но если вы любите употреблять в пищу плоды из компота, а также …