Етапи: Спочатку готуємо сироп: розводимо цукор водою та кілька хвилин тримаємо на маленькому вогні. Заливаємо шматочки ревеню сиропом і варимо 25 хвилин, помішуючи дерев'яною ложкою. Вимикаємо вогонь, відставляємо вбік майбутнє варення та витримуємо 12 годин за кімнатної температури.27 черв. 2019 р.
Скільки часу варити ревінь?
Ревінь промити, очистити та нарізати. Покласти в каструлю та засипати цукром. Перемішати та залишити на 30 хвилин. Ревінь довести до кипіння та проварити 10 хвилини.
Як варить варення?
– Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.
Що можна приготувати з ревеню на зиму?
Варення з ревеню на зиму, компоти, повидло, джем, соус, начинка для пирога, желе, заморозка Ревінь — унікальний рослинний продукт, з якого можна приготувати дуже смачний компот, повидло, варення.
Вибираємо рецепт і готуємо корисні ласощі — варення з ревеню
Таке варення особливо оцінять діти та ласуни. Воно солодке, пахуче, з ніжним банановим присмаком. Готувати його легко та швидко. Складові: 1. 1 кг ревеню; 2. 800 г цукру; 3. 6 стиглих бананів. Етапи: 1. Готуємо стебла, пересипаємо цукром і залишаємо на півгодини, щоб виділився сік. 2. …