Варення з листя

Як правильно робити варення?

Варити варення найзручніше у великій каструлі або мисці, де його можна добре перемішувати. Підготовлені плоди потрібно скласти в миску, залити гарячим цукровим сиропом і витримати 3-4 години, щоб сироп просочив ягоди або плоди. Готовий сироп повинен бути прозорим, підігрітим до температури не нижче 90° С.

Як згустити варення на зиму?

Найпопулярніший спосіб загустити варення – це додати в нього желатин. Його необхідно розчинити з однією столовою ложкою води, а потім розтопити на водяній бані. Після того, як желатин розчиниться, необхідно вилити його в варення і перемішувати, поки варення не загусне.

Як кипить варення?

Ми залишаємо варення кипіти на слабкому вогні хвилин п'ять і прибираємо таз з печі. Тепер воно повинно охолодитися за кімнатної температури. Коли солодка маса повністю охолоне, знову ставимо таз на повільний вогонь і стежимо, щоб кипіння не перевищувало за часом 10 хвилин.

Варення зі свіжого листя м’яти. Простий рецепт усього з трьох …
Рецепти. Варення зі свіжого листя м’яти. Простий рецепт усього з трьох продуктів. Цей матеріал можна прочитати і російською мовою. | 12 червня, 2023 09.13. Клопотенко рекомендує додавати м’ятне …

Related Post