Скільки варити варення з груш?
Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази.
Як варити варення з яблук з Дюшесом?
3 л порізаних дольками яблук, 1 л цукру, 100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”, 1 ст. ложка оцту. Яблука перемішати з цукром, дати постояти ніч. Довести до кипіння, варити приблизно 1 год, помішуючи, додати 100 г цукерок “Дюшес” або “Барбарис”, проварити 10–15 хв, додати 1 ст.
Як варити повидло з груш?
Приготувати сироп: для цього в залізній мисці змішати воду і цукор, поставити на маленький вогонь і довести до кипіння. Залити сиропом часточки груш і залишити на 3 години. Нагріти до кипіння на слабкому вогні, прокип'ятити 5-7 хвилин і залишити на 8 годин. Потім знову проварити 7 хвилин.
Варення з яблук та груш на зиму: усі найкращі рецепти на …
З груш чудово підійдуть Лимонка, Осінній Бергамот, Ангулем, або звичайна міцна дичка. Варення з яблук та груш на зиму (покроково)