Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала. Потім хвойну воду злий, додай у неї цукор і звари сироп. Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну. Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження – на 12 годин або на добу.5 черв. 2022 р.
Як приймати варення з соснових шишок?
Якщо ви їсте варення із соснових шишок в перший раз, треба з'їсти пів чайної ложки варення, і якщо алергія не проявилася через добу, значить його можна вживати, але не більше покладеного. Для дітей доза варення з шишок на добу до 2 чайних ложок, для дорослих – 2-3 ст. ложки. Кеш
Для чого варення з шишок?
Також варення з шишок приносить користь при хворобах травної системи, оскільки воно підсилює секрецію шлунка, усуває застій жовчі, надає сечогінний ефект, має тонізуючі властивості. Подавши на стіл до чаю вазочку з варенням з шишок, будьте готові отримати здивовані відгуки друзів, ну, а діти від нього просто в захваті! Кеш
Як їсти варення з шишок?
Як приймати варення із соснових шишок Найчастіше його вживають як лікувальний засіб. Їсти десерт з шишок рекомендується з чаєм, його подають з млинцями або сирниками, а взимку, якщо розбавити його в гарячій воді, вийде цілющий компот. Кеш
Варення із соснових шишок: 8 смачних рецептів приготування …
Цитрусові надають певну пікантність, якусь ароматну і смачну нотку. Я пропоную не використовувати апельсин цілком, а лише, його шкірку. Саме вона дасть неповторний аромат і смак. Таке ласощі з молодих зелених соснових шишок і апельсина сподобається не тільки дітям, але і дорослим. …