Як правильно запікати болгарський перець в духовці?
Стручки змастіть оливковою олією, посоліть, поперчіть, приправте базиліком і паприкою. Покладіть на перці по одному зубчику подрібненого часнику. Перці загорніть у пергамент і запікайте 40 хвилин при температурі 160 °C. Готові перці охолоджуйте в пергаменті.
Скільки запікати перець у духовці?
Перець помити і викласти на деко, змащене оливковою або олією. Не розрізати і не чистити від насіння. Запікати при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин.
Скільки часу пекти перці?
Перці розрізати навпіл, видалити насіння. Включити духовку з температурою 180-200°С і залишити нагріватися. Заповнити перці фаршем, перекласти їх на деко, накрити фольгою і запікати 30 хвилин. Сир натерти на дрібній тертці, дістати перці, посипати сиром і відправити в духовку на 10 хвилин.
Як зробити вялений перець у домашніх умовах
Зав’ялити болгарський і гострий перець можна кількома способами: в духовці, сушарці та мікрохвильовій печі. Детальний опис рецептів стане в нагоді під час заготівлі овочів, а правила зберігання допоможуть насолоджуватися смаком …