З помідорів виріж плодоніжки, видали сердцевинки з насінням, оскільки з ними помідори готуються трохи довше і мають вже інший смак. Їх, до речі, можна не викидати, а використовувати паралельно для приготування інших страв, наприклад, аджики або томатного супу.13 лип. 2017 р.
Що можна приготувати з в Ялених помідорів?
В'ялені помідори додають у запіканки, тушковані страви, супи, соуси, гуляш, соуси для макаронів, печеню, сальсу. З ними можна приготувати пасту або намазку. Багато рецептів рекомендують повторно зволожувати в'ялені помідори перед приготуванням.
Де використовують в Ялені помідори?
В'ялені помідори – улюблені ласощі у багатьох. Їх можна використовувати як самостійну закуску або додавати до м'яса, риби, паст, в салати або бутерброди, і навіть в хліб. Приготувати в'ялені помідори можна самостійно за дуже простим рецептом, і ви більше не будете купувати їх в магазині.
Як правильно зберігати в Ялені помідори?
Зберігати при кімнатній температурі, але відкриту банку слід зберігати в холодильнику. І пам'ятайте, діставати томати потрібно тільки сухою виделкою або ложкою, інакше вони запліснявіють.
В’ялені помідори – рецепт як удома приготувати
В’ялені помідори: секрети домашнього приготування. Розповідаємо, як зав’ялити томати в домашніх умовах. Сушені чи, як їх ще називають, в’ялені помідори полюбилися українським гурманам не …