Як називається в Ялене м’ясо?
В'ялене м'ясо: різновиди й особливості
- Бастурма — для приготування використовується свіжа вирізка різних видів м'яса, але найчастіше яловичини.
- Хамон — сиров'ялений свинячий окіст, який є національним м'ясним делікатесом в Іспанії.
- Брезаола — це сиров'ялене м'ясо родом із сонячної Італії.
Кеш
Яка на смак конина?
Конина має солодкуватий смак, що пов'язане з вмістом у м'язах коней глікогену.
Як правильно сушити мясо в сушарці?
Існують рекомендації, за якої температури сушити м'ясо в сушарці для овочів і фруктів:
- Риба – використовуйте температуру 50-60 ° С протягом 6-8 годин.
- Курка та інший птах – 70 ° С на 5-6 годин або 50-55 ° С на 10-14 годин.
- Свинина та інше м'ясо тваринного походження – 60-65 ° С протягом 12-14 годин.
Категорія:В’ялене м’ясо — Вікіпедія
Категорія:В’ялене м’ясо. Категорія. : В’ялене м’ясо. Вікісховище має мультимедійні дані за темою: В’ялене м’ясо.