Як зрозуміти що печінка готова?
Готовність печінки визначається так: при проколюванні шматка з нього повинен виділятися прозорий сік. Якщо ж виділяється кров, значить, печінка ще сирувата. Щоб печінка не була жорсткою, солити й перчити її краще в самому кінці приготування. Кеш
Якого кольору печінка?
Печінка — залозистий орган масою близько 1500 г, має червоно-бурий колір і досить м'яку консистенцію, розташована у верхньому відділі черевної порожнини: в основному в правому підребер'ї, в надчеревній ділянці і незначна її частина — в лівому підребер'ї.
Як виглядає хвора печінка?
Загальна слабкість, хронічна втома, підвищення температури тіла, збільшення живота, втрата апетиту, гіркота у роті, здуття, важкість та біль в правому підребер'ї, пожовтіння шкіри, слизових оболонок та склер, зміна кольору калу й сечі, шкірні висипання та багато інших симптомів – все це має викликати занепокоєння.
Жовтяниця – Симптоми – Внутрішні хвороби
Надпечінкова жовтяниця — темний кал, нормальний колір сечі. Позапечінкова жовтяниця (іноді також і печінкова — в ході вірусного гепатиту) — ахолічний кал, темна сеча, може виникати …