Що буде якщо їсти руколу кожен день?
Вона швидко приводить у тонус організм, підвищує працездатність, нормалізує водно-сольовий баланс і запобігає розвитку онкологічних захворювань. Вживання руколи налагоджує обмінні процеси, покращує процес травлення, підвищує рівень гемоглобіну, виводить надлишки холестерину.
Кому не можна вживати руколу?
Обмежити вживання руколи потрібно людям з такими захворюваннями:
- Захворювання печінки
- Дискінезія жовчовивідних шляхів
- Коліт
- Подагра
- Гастрит, який супроводжується підвищеною кислотністю
- Серйозні порушення щитовидної залози
- Аутоімунні захворювання
Як правильно вживати руколу?
Руколу потрібно правильно подрібнювати, аби вона не втрачала своїх корисних властивостей. Зазвичай її рвуть руками або нарізають керамічним ножем. КешСхожі
Рукола: чим корисна та як правильно їсти руколу?
Рукола: чим корисна та як правильно їсти руколу? Чи справді ароматна і популярна зелень руколи така корисна і чим саме? Чим вона корисна для тих, хто стежить за вагою?