У чому замочити насіння перців та томатів

Найпростіший і дешевий спосіб прискорити проростання насіння – це замочити його у звичайній воді. Але воду з-під крана краще не використовувати, тому що в ній міститься хлор. Експерти радять найкраще взяти талий сніг, талу воду з морозильної камери або джерельну воду.

Чому замочити насіння перцю?

Для покращення схожості багато городників практикують попереднє замочування посівного матеріалу, щоб стимулювати перехід зі спокійного в активний стан. Якщо в якості джерела насіння використовувався магазинний перець, зазвичай також виконується і протруювання. Кеш

Як правильно замочувати насіння перцю перед посівом?

Для приготування розчину змішайте 100 мл перекису і 1 л води. У цій суміші замочіть насіння на 30 хвилин. Потім просушіть насіння біля батареї і посадіть. Для насіння культур, які погано сходять (морква, петрушка, щавель, буряк) можна приготувати розчин з 1 л води і 40 мл перекису водню. Кеш

Як правильно замочити насіння томатів?

Як замочувати насіння помідор? Щоб замочити насіння помідор, слід покласти їх у мішок з марлі і помістити у воду, температура якої 20-25 градусів, на час — не більше як на 12 годин. Врахуйте, що кожні 4 години слід міняти воду. Кеш

Замочування насіння томатів: як замочувати насіння …
Для перевірки схожості використовувати для замочування спеціальний розчин необов’язково. Достатньо помістити посівний матеріал у воду і залишити на кілька годин. Насіння томатів, яке помітно збільшилось у розмірі та опустилося на дно ємності, придатне для висаджування в ґрунт. …

Related Post

Хороше добриво для петунійХороше добриво для петуній

Петунія добре відгукується на внесення органічних добрив. При вирощуванні квітів у відритому грунті дуже ефективне підживлення петуній курячим послідом і розведеним у воді коров'яком. Речовини можна придбати у спеціалізованих магазинах,

Як правильно сушити грушу в електросушарціЯк правильно сушити грушу в електросушарці

Покладіть груші на піддони електросушарки. Температуру поставте на відмітці +60 градусів. Час на сушіння – від 12 до 15 годин. Лотки регулярно треба міняти місцями, щоб у кожному піддоні сировина

Оцінка якості м’яса птиціОцінка якості м’яса птиці

Як визначити якість м’яса птиці? Смак і запах — основні показники якості м'яса, які формуються завдяки певному співвідношенню екстрактивних речовин, що легко окислюються, не стійкі до високих температур та різко