У чому краще запікати буженину

На якому режимі готувати буженину в духовці?

М'ясо відправляємо у холодну духовку. Встановлюємо в духовці режим "Верх низ" та температуру 90-110ºС, випікаємо 5-9 годин залежно від розміру шматка та виду м'яса. Чим нижча температура випікання тим ніжнішим і соковитішим буде м'ясо. Я намагаюся випікати м'ясо при 100 º С, але це зазвичай дуже тривалий процес. Збережена копія

Як приготувати соковиту буженину в духовці?

Духовку розігріти до 200 ° С і запікати буженину 75 хвилин, потім відкрити фольгу та зарум'янити м'ясо. Щоб воно не пересохло, його можна полити зверху ананасовим сиропом чи вином. Коли м'ясо буде готове, злити весь сік. Збережена копія

Related Post

Як правильно зробити малину з цукром на зиму не варитиЯк правильно зробити малину з цукром на зиму не варити

Переберіть малину, прибираючи всі пошкоджені ягоди. Мити її не варто, вона вбере надто багато вологи та зіпсує заготівлю. Перекладіть малину в блендер, додайте 700 г цукру та перебийте до однорідної

Як садити ампельну петуніюЯк садити ампельну петунію

Кущові види петуній висаджують в невеликі горщики об'ємом 3 літри. Для ампельних (в'юнких) петуній потрібен горщик об'ємом не менше 5 літрів. Перед пересаджуванням в горщик саджанці рясно поливають. На дно

За якої температури гине сальмонела в курціЗа якої температури гине сальмонела в курці

При температурі 100°С – гинуть миттєво, але під час варіння качиних яєць – лише через 10хв.24 жовт. 2017 р. Коли гине сальмонела? Сальмонела стійка до заморожування, і може продовжувати жити на