Як зробити смачну тушковану капусту?
Капусту нашаткувати дрібною соломкою, цибулю — півкільцями. У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості.
Як приготувати тушену капусту на сковороді?
Обсмажити на сковороді гриби на середньому вогні разом із цибулею. Смажити, помішуючи, 10 хвилин. Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, додати столову ложку олії, 0,5 склянки води або грибного бульйону. Накрити каструлю кришкою й тушкувати на найменшому вогні капусту 40 хвилин.
Що додати в тушковану капусту?
Тушковану капусту готують з м'ясом курки, індички, кролика, яловичини чи свинини. Від обраного м'яса буде залежати смак та жирність страви. Також можна додати моркву, цибулю ріпчасту або порей, солодкий перець та чилі, баклажани, гриби, квасолю, кукурудзу або нут. Кеш
Як приготувати тушковану капусту зі сметаною …