Сушені яблука є джерелом різноманітних вітамінів та мінералів, за умов правильного сушіння можуть зберігатися кілька років.14 лист. 2022 р.
Скільки часу потрібно сушити яблука в сушарці?
Сушити необхідно 8-10 годин при температурі 65-70 градусів за Цельсієм. Не забувайте міняти решітки місцями, аби яблука висушилися рівномірно. Точний час сушки залежить від сорту та товщини яблук.
Як правильно зберігати сухофрукти в домашніх умовах?
Поради та рекомендації зі зберігання сухофрутів вдома Можна зберігати сухофрукти і в холодильнику при температурі 3-8 °С, і в морозилці при -20 °С, але не можна їх розморожувати декілька раз, оскільки від регулярного різкого перепаду температур сушені плоди псуються і стають непридатними.
Як правильно зберігати сушку?
Прямі сонячні промені руйнують поживні речовини харчових продуктів, а тому зберігати сушку потрібно в неосвітленому місці. Вологість. Оптимальний показник вологості 60%. При її підвищенні розвивається цвіль, яка може зіпсувати харчові продукти.
Правильне збирання яблук для довготривалого зберігання на …
Всі особливості збору врожаю потрібно знати для того, щоб якомога довше зберігати фрукти або транспортувати їх без шкоди плодам. …