Як сушити овочі в домашніх умовах?
Сушіння в духовці Розігріти духовку до температури 800С, помістити туди деко або решітку з овочами. Трохи підсушити, щоб поверхня прихопилася, а потім знизити температуру до 450С. На весь процес може піти до 5-6 год. Якщо є функція конвекції (обдування), овочі підсушаться швидше. Кеш
Що можна сушити в сушарці для овочів?
Список продуктів, які можна дегідрувати в сушарці:
- фрукти: сливи, груші, персики, банани, яблука, виноград, апельсини, абрикоси, ківі, ананаси;
- овочі: помідори, кабачки, баклажани, буряк, цибулю, моркву, цвітну капусту, броколі, болгарський перець, гарбуз;
- бобові: стручкову квасолю, зелений горошок;
Скільки часу сушити яблука в духовці?
Викласти на деко і відправити в духовку, розігріту до 60°C. Сушити 5-10 годин, іноді перевертаючи фрукти і залишивши дверцята духовки відкритими.
17.2.2. Способи сушіння – BukLib.net
17.2.2. Способи сушіння. Відомі різні способи сушіння овочів та плодів: сонячно-повітряне, штучне в сушарках, сублімацією, інфрачервоним випромінюванням. …