Скільки варити горошок в стручках?
Засипати зелений горошок в окріп, накрити каструлю кришкою і варити на сильному вогні до готовності, від 5 до 10 хвилин. Чим молодше горошок, тим він м'якше і швидше вариться.
Що можна приготувати з молодого гороху?
ТОП-5 рецептів з молодим зеленим горошком від Євгена Клопотенка
- Ризото із зеленим горошком Існує багато рецептів ризото – з морепродуктами, куркою, лісовими грибами та навіть буряком. …
- М'ясний суп з чорносливом та зеленим горошком …
- Пиріг із зеленим горошком та цибулевим конфітюром …
- Курка по-індійськи із зеленим горошком
Кеш
Що можна зробити з консервованого горошку?
Консервований горошок зазвичай асоціюється лише з олів'є, а даремно, цей продукт зробить ваше меню яскравим, корисними і смачними салатами.
- Салат з яєць, огірка і горошку
- Салат з печінки тріски і горошку
- Салат з курки, грибів, картоплі і горошку
- Салат з курячих сердець і горошку
- Салат з ковбаси, кукурудзи та горошку
Что приготовить из стручкового горошка: 7 рецептов