Як приготувати смачний шпинат?
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла. Часник почистіть і поріжте тонкими пластинками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м'якими. Додайте сік лимона і тушкуйте ще 1 хвилину.
Що зробити зі свіжого шпинату?
Свіже листя шпинату добре підходить і для приготування супів-пюре. Все дуже просто: треба лише зварити картоплю з ароматними спеціями та додати зелень. Якщо ви хочете зробити суп-пюре зі шпинату ніжнішим, влийте трохи вершків перед тим, як будете його перебивати. Тоді ви отримаєте смачний крем-суп із зеленню. Кеш
Як приготувати шпинат на сковороді?
У глибокій сковороді потрібно злегка обсмажити в олії кілька зубків часнику. Потім смажити листя шпинату з обох сторін протягом 3-4 хвилин і ще трішки під кришкою. При тушкуванні шпинату з вершками для кращого аромату потрібно кілька додаткових інгредієнтів.
Страви зі шпинату — 10 простих та смачних рецептів
Салат зі шпинатом, яблуками, волоськими горіхами, сиром і гірчичною заправкою. Інгредієнти: 2 великих яблука; ½ …