Як правильно готувати солянку?
Половину м'яса, ковбасу, огірки, спеції і томатну пасту викласти в сковороду, перемішати. Додати часник, тушкувати 5 хвилин. Викласти зажарку в бульйон і додати другу половину м'яса, посолити, накрити кришкою і варити на маленькому вогні 3-5 хвилин. Зелень промити, дрібно нарізати і додати в суп. Кеш
Що входить до складу солянки?
Солянка збірна м'ясна У киплячий концентрований бульйон покласти пасеровані цибулю і томатне пюре, припущені огірки, каперси разом з розсолом, підготовлені м'ясні продукти, спеції й варити 5-10 хв. Перед подаванням у солянку покласти маслини, кружальце лимона, сметану і посипати посіченою зеленню петрушки.
Коли додавати лимон в солянку?
Солянку любят за ее кисловатый вкус, поэтому лимон в составе продуктов очень важен. Лучше всего добавлять сок лимона после добавления всех основных ингредиентов, но не скорее чем за 10 минут до окончания приготовления.
Рецепт солянки класичної – 3 варіанти …