Як швидко засолити капусту?
Щоб швидко засолити капусту в банці, встановіть ємність у тепле місце (оптимальна температура +20-22℃). Бродіння почнеться через 3-4 години, а для їжі така капуста стає придатною вже через 1-1,5 доби. А коли вона досягне потрібного вам ступеня кислоти, щільно накрийте кришкою банку і поставте її в холодильник.
Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Що робити щоб квашена капуста була хрусткою?
Орієнтуйтеся по температурі в приміщенні і по тому, як йде процес квашення капусти. Поки капуста кваситься, її потрібно проколювати кілька разів на день, бажано дерев'яною паличкою або шпажкою. Потрібно це робити для того, щоб випустити вуглекислий газ, який утворюється в процесі бродіння.
Як капусту посолити: смачні рецепти швидкого …
Капуста швидкого посолу. Даний рецепт засолки капусти на зиму вважається самим простим і швидким у приготуванні. Завдяки …