1. В оцті Приготуй розчин, змішавши воду та яблучний оцет (на 1 літр води 60 мл оцтової кислоти). Залий тушку і вимочуй протягом 3-4 годин.Dec 18, 2019
З зайця можна готувати печеню, шпигувати його салом або іншими сортами м'яса, доповнювати різними соусами, тушкувати, готувати супи та бульйони. Зайчатина чудово поєднується з овочами: картоплею, капустою, морквою. Оригінальною стравою буде паштет із зайця.
Заєць біляк Вартість за кг 890 руб. Середня вага 1400гр. Пропонуємо спробувати м'ясо зайця, не домашнього кролика, а лісову дичину. Ви можете спробувати справжнє м'ясо, неперевершений смак.
Можна використовувати молочну сироватку. Вважається, що завдяки молочним кислотам дичину виходить особливо ніжною. Вимочування зазвичай займає від 6 до 10 години.