Після закипання води повинно пройти 5-7 хвилин для готовності свіжого продукту. Заморожена броколі вариться 12-15 хвилин.
Що можна приготувати з замороженої брокколі?
Прихильники здорового харчування цінують її за те, що при шоковому заморожуванні вона зберігає свої якості. З такої капусти можна готувати різноманітні страви: смачні супи, овочеві запіканки та рагу, салати. Її можна варити, тушкувати, бланшувати, смажити або вживати в сирому вигляді.
Скільки часу потрібно варити брокколі?
скільки варити броколі – дорослу головку капусти броколі варять не більше 5 хвилин, але якщо вона велика і ви не розділяли її на окремі суцвіття – тоді цей час збільшується до 10 хвилин.
Як правильно варити капусту броколі?
Спочатку варто ретельно промити броколі та залишити на 7-10 хвилин у підсоленій воді настоятися. Потім розріжте броколі на суцвіття. Покладіть воду на вогонь та доведіть її до кипіння. Киньте капусту в окріп та варіть протягом 5-7 хвилин.
Як варити брокколі? – альденте, час варіння, правила …
Щоб приготувати брокколі смачно і не переварити капусту, дотримуйтесь правил від шеф-кухарів. 1. Воду обов’язково соліть і додайте лавровий лист та запашний перець горошком, щоб підкреслити насичений смак капусти. 2. Опускайте брокколі у киплячу воду, доводьте до кипіння …