Перемішати овочі і викласти на деко застелене фольгою. Щільно запечатати лист фольги і відправити в духовку не менше ніж на годину.
Скільки часу запікати овочі в духовці?
Правильна температура для запікання овочів у духовці – не нижче 200 градусів. 30 хвилин у такому “солярії” зроблять овочі рум'яними та карамелізованими. Низькі температурні режими навіть при тривалому запіканні не дадуть вам бажаного ефекту.
Як запекти овочі в духовці на шубу?
Помийте овочі і прямо в шкірці викладіть їх на шматочки фольги. Додайте туди по ложці солі (до речі, рекомендую завжди запікати коренеплоди на солі – так вони не висихають усередині, а залишаються соковитими). Запікайте овочі в духовці при температурі 180°С протягом однієї години, але час залежить від їхнього розміру.
Як приготувати заморожені овочі в духовці?
Готуємо заморожені овочі в духовці Помістіть овочі у змащену ємкість для запікання. Не соліть. Запікайте за температури 180 градусів до 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посоліть та приправте страву спеціями (на цьому етапі також можна додати тертий сир).
Як запекти овочі в духовці: рецепт з фото
Виклади овочі на решітку гриль і відправляй у розігріту до 200°С духовку на 30-40 хвилин. Готові овочі переклади на тарілку і подавай гарячими як окрему страву або як гарнір до м’яса чи риби.