Скільки годин варити малинове варення?
Варити малину з сиропом на середньому вогні близько 15 хв., акуратно помішуючи і знімаючи піну. Коли варення буде готове, піна перестане виділятися. Щоб консистенція вийшла більш однорідною, варення можна перетерти через сито. Розкладіть варення у стерилізовані банки і закатайте. Кеш
Скільки часу стерилізувати малину?
Свіжу, чисту малину помістити в емальований посуд, пересипаючи цукром. Витримати 7 годин, малина пустить сік. Розкласти все по банкам за 2см до горлечка. Стерилізувати 15 хвилин.
Як згустити варення з малини?
Часто господині загущують рідке варення, проваривши його кілька хвилин з крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями. Дуже класно виходить загущувати рідке варення за допомогою манної крупи — варення без проблем стає густим, а смак пирога при цьому зовсім не змінюється.
Скільки варити малинове варення?
що потрібно для варення з малини на 1 кілограм малини необхідно 0,7-1 кілограм цукру. як варити малинове варення 1. Малину акуратно перебрати, прибираючи зіпсовані ягоди, і викласти в каструлю для варення. Якщо ягода велика і щільна, можна її помити, але зазвичай обмежуються перебиранням, так як ягода миттєво мнеться і тече. 2.