Скільки потрібно солі на 1 кг капусти для квашення?
Потрібно дрібно нашинкувати капусту соломкою та додати солі (2-2,5%, або ж на 1 кілограм капусти — 20-25 г солі). Сіль потрібна не лише для кращого смаку. Ще вона стримує розвиток сторонніх мікроорганізмів, але не пригнічує розвиток молочнокислих бактерій. За бажанням можемо додати моркву.
Скільки потрібно солі на 3 літрову банку квашеної капусти?
На трилітрову банку достатньо додати 60 грамів солі. Якщо вимірювати цю кількість ложками, вона трохи перевищує 2 столові ложки.
Скільки солі для соління капусти на зиму?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Овочі повинні повністю заповнити обсяг банки, щоб процес бродіння був безперервним і рівномірним. Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок. Кеш
Квашена капуста — рецепт квашеної капусти, скільки …
Якщо ви квасите капусту без розсолу, потрібно дотримуватися наступного співвідношення солі до овочів: на 1 кілограм капусти потрібно брати 20 г солі (с толова ложка без гірки). Також важливо …