Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком).21 жовт. 2020 р.
Як правильно запекти гарбуз у духовці?
Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C. Кеш
Скільки часу готувати гарбуз?
Нарізаний невеликими шматочками гарбуз необхідно варити в середньому 25 хвилин до готовності (якщо стала м'якою і легко протикається ножем або виделкою, значить готовий).
Що можна зробити з гарбуза?
З гарбуза можна приготувати наїдки солодкі та солоні, з іншими овочами та фруктами, і з м'ясом. А ще – страви для дітей, веганів, діабетичні, без глютену чи цукру. З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік.
Гарбуз у духовці рецепт – як смачно запекти гарбуз у духовці …
Гарбуз – 300 г Цукор – 2 ч.л. Кориця (за бажанням) – за смаком Насамперед треба підготувати гарбуз і цукор для запікання, а також за бажанням корицю. Читайте такожНайсмачніший гарбузовий пиріг: як …