Закладіть гриби в каструлю, залийте воду (на 2-3 пальці вище грибів). Ретельно зберіть піну, яка утворюватиметься під час нагріву та закипання. Варіть гриби годину на помірному вогні. Залийте в чисту каструлю 1 літр води, 50 мл оцту, сіль і цукор за рецептом.
Скільки часу потрібно стерилізувати гриби?
Розкладаємо гриби в стерилізовані банки, заливаємо маринад, при бажанні рівномірно розкладаємо спеції у банки. Накриваємо банки кришками і стерилізуємо гриби 25 хвилин на водяній бані. Кеш
Скільки солі на літр води для грибів?
Мариновані гриби білі Гриби промити, приготувати соляний розчин (на 1 л води 1 ст. л солі) і вимочити в ньому гриби 20 хвилин. Кеш
Скільки варити гриби на закрутку?
Скільки варити польські гриби Малі, готуємо цілими, а великі розрізаємо на 2 або 4 частини. Після того, як вкинули їх у киплячу воду, варити потрібно не більше 15 хвилин, цього цілком вистачить. Воду, в якій вони готувались, необхідно злити. Далі, їх можна заморожувати, смажити, тушкувати чи маринувати. Кеш
Гриби — Вікіпедія