Як правильно мочити яблука?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Скільки яблук на день можна їсти?
Скільки яблук можна їсти в день Щоб не перевищити добову норму цукру, краще з'їдати не більше 4 середніх яблук. Якщо з'їдаєте більше яблук, то потрібно їсти менше солодкого.
Скільки Квасяться яблука?
Яблука мають бути повністю в рідині і накриті листям. Накриваємо банку капроновою кришкою і залишаємо на один тиждень за кімнатної температури. Тепер яблука в банці відправляємо на місяць у холодне місце. Через зазначений час закуску можна смакувати.
Мочені яблука на зиму простий рецепт 8 кращих, Ягідний сад, …
Перші 3-5 днів на первинному етапі ферментації підтримують температуру від + 12 … + 15 ° C до + 18 … + 20 ° C для швидкого росту мікроорганізмів, що …